American Eagles Modding Forums


Hi! You are currently viewing forum as a guest. For more features please login or register!

Member Login



Lost your password?

Forum Stats

Latest Member


Not a member yet? Sign Up!



*



September 25, 2018, 08:50:13 AM

Author Topic: i have this call stack problem  (Read 1321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hunter306 (OP)

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
i have this call stack problem
« on: August 20, 2014, 07:41:38 PM »
i dont know how to fix it this please help 


Error: getChildAt index out of range
Call Stack:
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua(111) : printCallstack
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua(91) : loadFinished
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/BaseMission.lua(511) : load
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/BaseMission.lua(589) : loadVehicle
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/BuyVehicleEvent.lua(62) : loadVehicleAtPlace
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/network/Connection.lua(53) : run
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/ShopScreen.lua(711) : sendEvent
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/ShopScreen.lua(674) : onBuyClick
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/elements/ButtonElement.lua(465) : onClick
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/elements/GuiElement.lua(354) : mouseEvent
  =(tail call)(-1)
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/elements/GuiElement.lua(354)
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/Gui.lua(226) : mouseEvent
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/main.lua(973) : mouseEvent
Lua: Unknown entity id: 0 method name: getTranslation
Call Stack:
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/shared/scenegraph.lua(12) : getTranslation
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua(120) : translate
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua(91) : loadFinished
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/BaseMission.lua(511) : load
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/BaseMission.lua(589) : loadVehicle
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/BuyVehicleEvent.lua(62) : loadVehicleAtPlace
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/network/Connection.lua(53) : run
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/ShopScreen.lua(711) : sendEvent
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/ShopScreen.lua(674) : onBuyClick
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/elements/ButtonElement.lua(465) : onClick
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/elements/GuiElement.lua(354) : mouseEvent
  =(tail call)(-1)
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/elements/GuiElement.lua(354)
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/gui/Gui.lua(226) : mouseEvent
  D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/main.lua(973) : mouseEvent
Error: LUA running function 'mouseEvent'
D:/code/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/shared/scenegraph.lua(13) : attempt to perform arithmetic on local 'x' (a nil value)
 

Offline skoomalegend

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 186
Re: i have this call stack problem
« Reply #1 on: August 21, 2014, 12:29:52 AM »
it would be more helpful to post your entire log as it may give an idea what is causing it.
 

Offline J_Kyle01

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 191
Re: i have this call stack problem
« Reply #2 on: August 21, 2014, 01:41:11 AM »
As skoomalegend said you need the whole log. You left off the part of the log that tells what's causing the issue. Generally the lines just before the repeated call stack lines are the lines that tell you what to fix. Without the entire log nobody can do anything but guess as to what your issue is.
 

Offline spotremix

  • Restricted
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 343
Re: i have this call stack problem
« Reply #3 on: September 27, 2014, 08:29:48 AM »
ok gentlemen, here is my log with call stack errors. i tried looking at the lines above it per the other posts as to what to fix but i am clueless. a few things that might help someone looking at this would be, the only reason i'm looking at my log is because i have a problem with the version 2 wilson trailers and after testing it appears it's a conflict with the map mod itself or one of the other 3 mods that comes with the map to get it to work. the version 2 wilsons have issues accepting fruit from my balzer.

also i am using a beta version of an update, 2.1.1 i believe and a beta version of more realistic. everything else in the game works flawlessly except for a little lag  during the night time hours around the main farm which from what i've researched is true for most users.

if you can help it's greatly appreciated, keep in mind i know next to nothing about modding and editing.

p.s. i've been in the support topic for the wilson trailers a number of times and so far i've come up empty.

 

Offline jrd84

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 155
Re: i have this call stack problem
« Reply #4 on: September 27, 2014, 11:15:39 AM »
the problem has to do with nodes 9|3|0 and 9|3|0 in the bobcat t180.
 

Offline spotremix

  • Restricted
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 343
Re: i have this call stack problem
« Reply #5 on: September 27, 2014, 11:30:07 AM »
thanks for the help jd.......

that might fix the call stacks. but i actually tried one last thing with the wilsons as a last resort and kicking myself for not trying it sooner. i reset the trailers in the game. i'm still harvesting the different crops but as soon as reset the black wilson it worked for wheat and barley. next i will try corn and soybeans.
 

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
829 Views
Last post October 04, 2014, 10:03:47 PM
by badgerdieselguy
9 Replies
2902 Views
Last post April 21, 2015, 06:32:58 PM
by kj145
2 Replies
1119 Views
Last post November 05, 2015, 06:59:43 PM
by kj145
3 Replies
1315 Views
Last post January 04, 2016, 01:46:59 AM
by benjoglove
7 Replies
696 Views
Last post February 25, 2017, 10:03:55 AM
by JimmytheGeek

Powered by EzPortal