American Eagles Modding Forums


Hi! You are currently viewing forum as a guest. For more features please login or register!

Member Login



Lost your password?

Forum Stats

Latest Member


Not a member yet? Sign Up!



*



October 17, 2019, 04:49:20 PM

Author Topic: game crahes when i launch it  (Read 1862 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline texasfarmerboy (OP)

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
game crahes when i launch it
« on: June 07, 2014, 05:02:12 PM »
my game crashes at launch can not figure out how to fix it
 

Offline LMBFarmer

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 497
    • OS-FS
Re: game crahes when i launch it
« Reply #1 on: June 07, 2014, 07:29:58 PM »
Do you have steam? If so do you have opt in to betas turned on? That's been crashing FS for a lot of people lately        ;)


Everyday's a revolution, welcome to the future.
 

Offline famer

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 145
  • IH 686 all the way
Re: game crahes when i launch it
« Reply #2 on: June 07, 2014, 07:34:00 PM »
My game has been crashing when I use the tab button today this s the first time this happened
Put the TA [Torque Amplify] in and runner WIDE open!  - Orville Schulke, IH 686-2012
 

Offline LMBFarmer

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 497
    • OS-FS
Re: game crahes when i launch it
« Reply #3 on: June 07, 2014, 07:34:52 PM »
My game has been crashing when I use the tab button today this s the first time this happened

Ummm i don't know that one lol  *facepalm*


Everyday's a revolution, welcome to the future.
 

Offline famer

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 145
  • IH 686 all the way
Re: game crahes when i launch it
« Reply #4 on: June 07, 2014, 07:38:35 PM »
I don't know but FS has not been running well today. I don't know if it is me or Giants. :-\
Put the TA [Torque Amplify] in and runner WIDE open!  - Orville Schulke, IH 686-2012
 

Offline LMBFarmer

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 497
    • OS-FS
Re: game crahes when i launch it
« Reply #5 on: June 07, 2014, 07:44:13 PM »
I don't know but FS has not been running well today. I don't know if it is me or Giants. :-\

New mods?


Everyday's a revolution, welcome to the future.
 

Offline famer

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 145
  • IH 686 all the way
Re: game crahes when i launch it
« Reply #6 on: June 07, 2014, 07:47:02 PM »
Yea I edited some mods I am wondering if it is them that's what is wrong. I will have too look closer I guess
Put the TA [Torque Amplify] in and runner WIDE open!  - Orville Schulke, IH 686-2012
 

Offline LMBFarmer

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 497
    • OS-FS
Re: game crahes when i launch it
« Reply #7 on: June 07, 2014, 07:47:55 PM »
Yea I edited some mods I am wondering if it is them that's what is wrong. I will have too look closer I guess

Yeah, try that first.


Everyday's a revolution, welcome to the future.
 

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
1160 Views
Last post February 02, 2013, 10:10:10 PM
by BigCountry
4 Replies
1450 Views
Last post July 13, 2013, 05:15:40 PM
by Lone Tree Ridge Farms
5 Replies
1488 Views
Last post July 26, 2013, 01:11:36 PM
by live4emt
4 Replies
1115 Views
Last post August 04, 2014, 05:54:44 PM
by farmboy5
7 Replies
642 Views
Last post November 30, 2018, 11:53:49 AM
by Cal Gray

Powered by EzPortal