American Eagles Modding Forums


Hi! You are currently viewing forum as a guest. For more features please login or register!

Member Login



Lost your password?

Forum Stats

Latest Member


Not a member yet? Sign Up!



*



April 06, 2020, 04:28:51 PM

Author Topic: I3d will not load  (Read 1621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Shawn.Orr (OP)

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 106
  • Western Star the work horse of industry
I3d will not load
« on: February 17, 2014, 08:59:36 PM »
When I open the ford f350 drw i3d it fails on me what is the problem?
I MAYBE WRONG
                             BUT
                         I HIGHLY
                          Doubt it
                          I am an
                            ORR
 

Offline BigCountry

  • Administrator
  • ScreaminEagle
  • *
  • Posts: 1674
Re: I3d will not load
« Reply #1 on: February 17, 2014, 09:07:57 PM »
When I open the ford f350 drw i3d it fails on me what is the problem?

Are you using GE version 5.0.3?








When you are dead, you don't know that you are dead. It is difficult only for the others. It is the same when you are stupid.
 

Offline tessfarms

  • 500+
  • *
  • Posts: 920
  • Respect For Modders!
Re: I3d will not load
« Reply #2 on: February 17, 2014, 09:23:06 PM »
When I open the ford f350 drw i3d it fails on me what is the problem?
if you are using 5.03, are you unzipping the mod before you attempt to open it?
Never criticize a farmer with your mouth full!






 

Offline Shawn.Orr (OP)

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 106
  • Western Star the work horse of industry
Re: I3d will not load
« Reply #3 on: February 17, 2014, 09:25:11 PM »
I can not remember I will check tomorrow
I MAYBE WRONG
                             BUT
                         I HIGHLY
                          Doubt it
                          I am an
                            ORR
 

Offline povertyknob

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 97
  • Back in business...
Re: I3d will not load
« Reply #4 on: February 18, 2014, 12:45:47 AM »
I would be willing to bet thats your issue,your trying to open it with GE 5.01,it dont like that....
 

Offline Shawn.Orr (OP)

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 106
  • Western Star the work horse of industry
Re: I3d will not load
« Reply #5 on: February 18, 2014, 06:48:47 AM »
It's 5.0.3

Post Merge: February 18, 2014, 06:50:26 AM
How do I unzip a mod?
« Last Edit: February 18, 2014, 06:50:26 AM by Shawn.Orr »
I MAYBE WRONG
                             BUT
                         I HIGHLY
                          Doubt it
                          I am an
                            ORR
 

Offline Cummins13

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 109
Re: I3d will not load
« Reply #6 on: February 18, 2014, 09:28:49 AM »
Quote
How do I unzip a mod?

To unzip a mod you need a program like winzip, 7 zip, or winrar. but to zip it back up you need to use winzip or 7 zip cause the game wont recognize a zip file made with winrar.
 

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
1391 Views
Last post January 29, 2014, 05:51:42 PM
by HighValleyFarms
3 Replies
1407 Views
Last post March 16, 2014, 11:21:13 AM
by tessfarms
101 Replies
24080 Views
Last post June 27, 2014, 05:17:16 PM
by BigCountry
9 Replies
2338 Views
Last post August 24, 2014, 09:09:47 PM
by johndeerelover48
2 Replies
3722 Views
Last post September 11, 2014, 06:43:24 PM
by jd4760

Powered by EzPortal