American Eagles Modding Forums


Hi! You are currently viewing forum as a guest. For more features please login or register!

Member Login



Lost your password?

Forum Stats

Latest Member


Not a member yet? Sign Up!



*



April 02, 2020, 11:27:47 AM

Author Topic: GRACELAND  (Read 71347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NOR3MSTI (OP)

« Last Edit: January 15, 2016, 05:55:00 PM by NOR3MSTI »
Let it be known today, for all eternity, till the end of time, God is an awesome God
 

Offline wolfpack

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: GRACELAND
« Reply #1 on: January 09, 2016, 11:22:11 PM »
is this a different version than the one you put up before?
 

Offline deafgamer1964

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
Re: GRACELAND
« Reply #2 on: January 09, 2016, 11:38:27 PM »
There's a bad bug on one of the greenhouses (same with your previous version), the cabbage one, it stops producing more cabbage for some reason and it's a * to remove it to make it go again.

http://i.imgur.com/bDoP5xr.png
 

Offline temprow

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: GRACELAND
« Reply #3 on: January 10, 2016, 09:33:02 AM »
SO just to check as the description says other wise, none of the fields are planted? and are we to start with anything other then a pickup? 
 

Offline JohnDeere1952

  • Administrator
  • ScreaminEagle
  • *
  • Posts: 3557
  • Thanked: 152 times
  • Search the Book of the Lord . . . Isaiah 34:16 (
Re: GRACELAND
« Reply #4 on: January 10, 2016, 09:51:59 AM »
SO just to check as the description says other wise, none of the fields are planted? and are we to start with anything other then a pickup?
According to description 2 fields are ready to harvest.  Also it states you should have a large sum of starting cash. If this is true you should be able to afford decent start equipment.

Wait for the Lord; be strong and take heart and wait for the Lord. Psalm 27:14






 

Offline temprow

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: GRACELAND
« Reply #5 on: January 10, 2016, 09:56:10 AM »
According to description 2 fields are ready to harvest.  Also it states you should have a large sum of starting cash. If this is true you should be able to afford decent start equipment.

the issue is, aside from the pine trees and the grass on the outside, nothing is planted. Not sure if over sight from discription, or if intended now to not have anything planted
 

Offline JohnDeere1952

  • Administrator
  • ScreaminEagle
  • *
  • Posts: 3557
  • Thanked: 152 times
  • Search the Book of the Lord . . . Isaiah 34:16 (
Re: GRACELAND
« Reply #6 on: January 10, 2016, 10:06:54 AM »
the issue is, aside from the pine trees and the grass on the outside, nothing is planted. Not sure if over sight from discription, or if intended now to not have anything planted
Just tried it and you are correct nothing is planted. On the other hand if you are playing on medium then you start with  5 million. At least that makes up for no starting equipment. My guess is the description is wrong on the fields ready to harvest.

Wait for the Lord; be strong and take heart and wait for the Lord. Psalm 27:14






 

Offline NOR3MSTI (OP)

Re: GRACELAND
« Reply #7 on: January 10, 2016, 10:59:11 AM »
forgot to edit the description, NOTHING is planted, you can plant whatever you heart desires, except the pine trees in the outer perimeter.
Let it be known today, for all eternity, till the end of time, God is an awesome God
 

Offline Moltofill

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 70
Re: GRACELAND
« Reply #8 on: January 10, 2016, 11:21:51 AM »
Hello,

this is maize   but the same problems with wheat  oat and soybeans





is this texture really oat ?



« Last Edit: January 10, 2016, 11:30:39 AM by Moltofill »
 

Offline RobJ4077

  • Regular
  • *
  • Posts: 46
Re: GRACELAND
« Reply #9 on: January 10, 2016, 11:34:47 AM »
On the other hand if you are playing on medium then you start with  5 million. At least that makes up for no starting equipment.

Since most people want either their own modded equipment or they have their own preference for what equipment they want, we decided to just give extra starting capitol and let people buy their own equipment. Seems like a lot of people sell off the starting equipment any way.....
 

Offline temprow

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: GRACELAND
« Reply #10 on: January 10, 2016, 12:12:22 PM »
forgot to edit the description, NOTHING is planted, you can plant whatever you heart desires, except the pine trees in the outer perimeter.

Happens! I just wanted to make sure it wasn't a bug is all.
 

Offline NOR3MSTI (OP)

Re: GRACELAND
« Reply #11 on: January 10, 2016, 12:25:21 PM »
Hello,

this is maize   but the same problems with wheat  oat and soybeans





is this texture really oat ?




are you using soil mod ?
and did you download the recent map?
Let it be known today, for all eternity, till the end of time, God is an awesome God
 

Offline Moltofill

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 70
Re: GRACELAND
« Reply #12 on: January 10, 2016, 12:33:34 PM »
are you using soil mod ?
and did you download the recent map?

yes its the current Graceland V1 with soilmod
 

Offline deafgamer1964

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
Re: GRACELAND
« Reply #13 on: January 10, 2016, 12:58:31 PM »
Anyone help me with the greenhouse problem? Specifically the cabbage greenhouse that stops producing cabbages for no reason? I posted a screenshot about it earlier that shows a message on the bottom of the greenhouse production screen. The only solution was for me was to remove the skid out of the production line in order to get it going again, but the skid is not full.

See my screenshot and look at the info says. It can be reproduced again.

http://i.imgur.com/bDoP5xr.png%EF%BB%BF
 

Offline NOR3MSTI (OP)

Re: GRACELAND
« Reply #14 on: January 10, 2016, 01:13:05 PM »
Anyone help me with the greenhouse problem? Specifically the cabbage greenhouse that stops producing cabbages for no reason? I posted a screenshot about it earlier that shows a message on the bottom of the greenhouse production screen. The only solution was for me was to remove the skid out of the production line in order to get it going again, but the skid is not full.

See my screenshot and look at the info says. It can be reproduced again.

http://i.imgur.com/bDoP5xr.png%EF%BB%BF
remove the half empty pallet and see if it doesnt continue
Let it be known today, for all eternity, till the end of time, God is an awesome God
 

Offline deafgamer1964

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
Re: GRACELAND
« Reply #15 on: January 10, 2016, 02:16:45 PM »
I did, then one full pallet comes and then the next pallet stops halfway again, gets stuck.
 

Online Inedine

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 82
  • South African Farmer
Re: GRACELAND
« Reply #16 on: January 10, 2016, 03:20:04 PM »
The same problem exist with the cabbage greenhouse in Baxley?
 

Offline crs1959

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
Re: GRACELAND
« Reply #17 on: January 10, 2016, 06:51:04 PM »
I can only plant field 5 the other fields that it says I own will not let me plant any suggestions thanks in advance really like the map Let me make it clearer  I hire them to plant but it quits after a few seconds plus I tried to cultivate by hiring also won't let me.
« Last Edit: January 10, 2016, 07:00:18 PM by crs1959 »
 

Offline RobJ4077

  • Regular
  • *
  • Posts: 46
Re: GRACELAND
« Reply #18 on: January 10, 2016, 07:01:59 PM »
I can only plant field 5 the other fields that it says I own will not let me plant any suggestions thanks in advance really like the map Let me make it clearer  I hire them to plant but it quits after a few seconds plus I tried to cultivate by hiring also won't let me.

Are you using a planter that fertilizes?
 

Offline crs1959

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
Re: GRACELAND
« Reply #19 on: January 10, 2016, 07:06:22 PM »
No but was able to plant field 5 its like I don't own them
 

Offline RobJ4077

  • Regular
  • *
  • Posts: 46
Re: GRACELAND
« Reply #20 on: January 10, 2016, 07:08:34 PM »
I hire them to plant but it quits after a few seconds plus I tried to cultivate by hiring also won't let me.

Next question, can you plant them if you do it yourself and don't use a hired hand?
 

Offline crs1959

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
Re: GRACELAND
« Reply #21 on: January 10, 2016, 07:19:41 PM »
yes, but i hired to plant 5 it worked
 

Offline zwall

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: GRACELAND
« Reply #22 on: January 10, 2016, 07:33:02 PM »
Does anyone have a problem when they spray, the ground does not have soil mod spray showing up.  I progressed and it still works, just does not show up spraying.
 

Offline Moltofill

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 70
Re: GRACELAND
« Reply #23 on: January 10, 2016, 09:23:49 PM »
Does anyone have a problem when they spray, the ground does not have soil mod spray showing up.  I progressed and it still works, just does not show up spraying.

yes i had the same problem, but i modify the  numChannels="12" to "15" and now spraying show up

13 fruits but only 12 channels is this correct ?
 

Offline zwall

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: GRACELAND
« Reply #24 on: January 10, 2016, 09:40:36 PM »
yes i had the same problem, but i modify the  numChannels="12" to "15" and now spraying show up

13 fruits but only 12 channels is this correct ?

I'm do not mod so I apologize, but where do I configure the numChannels.  I looked but can not find it.  Do you have to change that in GE?  I run on a Mac.
« Last Edit: January 10, 2016, 09:43:25 PM by zwall »
 

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
28 Replies
6308 Views
Last post February 16, 2016, 10:16:18 AM
by mjsjnr
2 Replies
1520 Views
Last post June 07, 2016, 03:25:40 AM
by bethward

Powered by EzPortal